Hätähuuto Suomen lasten elämän puolesta

Joulukuun alkupuolella eräänä yönä minulle näytettiin unessa, millainen hengellinen ilmapiiri on muodostumassa suomalaisten lasten elämässä. Tuota pahuuden valtaa vastaan lapset eivät itse osaa taistella, ellei heitä vaihe vaiheelta siihen opasteta. Ja ennen kaikkea ellemme me, joilla on valtuutus ja mahdollisuus esirukouksen kautta vaikuttaa voittoon tällä alueella, nouse ja ota paikkaamme pienten lasten elämän pelastamiseksi.

Tuossa näkymässä katselin takaapäin huppupäistä hahmoa. Tuo kaapu huppuineen peitti kyseisen hahmon niin kattavasti, että tarkempaa havainnointia ei voinut tehdä.

Vähitellen tuo hahmo alkoi hitaasti kääntää itseään ja päätään oikealle, niin että pystyin näkemään hupun peittäneet kasvot. Lopulta nuo kasvot katsoivat suoraan minua kohti. Hämmästyin, sillä hupun sisältä minua katsoivat pienen, noin neljävuotiaan pojan kasvot. Samalla nuo viattomat ja puhtaat lapsen kasvot vaihtuivat nopeasti toisen suunnilleen samanikäisen lapsen kasvoihin ja sen jälkeen kolmannen samanikäisen kasvoihin ja niin edelleen. Tätä jatkui jonkun aikaa, niin että ehdin nähdä ehkä kymmenien suunnilleen samanikäisten lasten kasvot. Niistä kaikista heijastui viattomuus ja puhtaus, mutta samalla kertaa avuttomuus sitä valtaa ja voimaa vastaan, jota tuo pimeyden kaapu edusti.

Lopulta kasvojen vaihtuminen loppui ja edessäni oli yksi noista lapsista omine erityispiirteineen. Siinä vaiheessa tuo lapsi makasi kutakuinkin voimattomana maassa. Astuin hänen luokseen ja tartuin hänen nilkoistaan kiinni ja lausuin: ”Ole vapaa Jeesuksen nimessä! Tule jälleen täysin terveeksi!” Tuohon rukoukseen sitten heräsin.

Uskon, että tämän taivaallisen viestin tarkoitus on herättää meidät uskovat Suomessa vakavasti asettumaan esirukouksen palvelutehtävään ja seisomaan lastemme puolesta pimeyttä vastaan. Edellä olevaan liittyy nähdäkseni Herran huoli ja sääli ennen kaikkea alle kouluikäisiä lapsia kohtaan. Näkemäni lapset sijoittuivat kaikki suunnilleen 1-6 vuoden ikäryhmään.

Veljeni herää! Sisareni herää! Vielä voimme rukouksin saada pimeyden ja kuoleman hengen väistymään lastemme ja maamme yltä!

Reijo Kujansuu 11.12.2020 Helsingissä