Uusi näky koronaan liittyen

15.1.2021 iltapalalla ollessani ja miettien mennyttä koronaepidemian sisältämää vuotta, silmieni eteen tuli näky, jonka sain 29.3.2020.

Nyt näin myös sisiliskot, jotka näyttivät lämmittelevän kevätauringon lämmössä kiviraunion, kallion päällä. Ihmisten lähestyessä ne valpastuivat ja katkaisivat häntänsä. Ihmiset jäivät katsomaan maassa kiemurtelevia häntiä. Mutta itse liskot olivat jälleen menneet matkoihinsa.

Herran Jeesuksen sana, minkä kuulin, oli tällä kertaa Hänen lapsilleen ja myös koko Suomen kansalle.

Te rakastatte huulillanne minua ja lietsotte keskuudessanne kaikenlaista pelkoa ja puhutte niin kuin Minä olisin puhunut esim. pedonmerkin antamisesta koronarokotteen yhteydessä. Te eksytte, kun ette tunne Kirjoituksiani. Mitä tulee näihin liskoihin, niin talvihorroksen jälkeen nämä olivat jälleen elinvoimissaan sekä pulskassa kunnossa jatkaakseen matkaansa uudistuneena niin kuin koronaepidemian uusiutuva muotokin. Koronarokotteet kyllä saavat aikaan jonkinlaisen avun, mutta eivät saa epidemiaa loppumaan, koska tämä virus pystyy muuntumaan niin kuin sisilisko luomaan uuden hännän. Edelleen Herra Jeesus Kristus sanoo omille lapsilleen ja koko Suomen kansalle: tähän epidemiaan ei auta ihmisviisauden keinoin valmistetut rohdot. Tehkää parannus ja kääntykää synneistänne, niin koko eduskunta, hallitus, piispat, kuin muutkin Jumalan Sanan palvelijat ja uskovat, sekä sinä, joka et tunne Minua sinua rakastavana Herranasi. Kun käännytte synneistänne, valheistanne, petoksistanne ja kaikesta vääryydestänne, niin tulette näkemään, kuinka Minä tulen pelastamaan Suomen kansan ja säästämään muilta vitsauksilta. Tämä kaikki tapahtuu vain Suomen kansan tehdessä täydellisen parannuksen.

Antero Keinänen