Historia

Vuosaaren vapaaseurakunta perustettiin Helsingin vapaaseurakunnan työn tuloksena ja seurakunta itsenäistyi vuonna 2000. Tähän asti seurakunnan johdossa on ollut kaksi pastoria: vv. 2000-1 Heikki Turunen ja vv. 2002-5 Seppo Mäki. Siitä eteenpäin seurakunta on ollut ns. maallikkovetoinen vanhimmiston johtamana.

Seurakunnan jäsenmäärä on tällä hetkellä 60 henkeä. Seurakunnalla on paljon erilaista toimintaa: sunnuntaisin on jumalanpalvelus, keskiviikkoisin rukouskokous, torstaisin Kohtaamispaikka, kuukausittain nuorten teetupa, draamaryhmä, pyhäkoulu …

Musiikki on ollut oleellinen osa seurakuntamme toimintaa. Seurakunnan keskeltä on syntynyt Pyhän Hengen innoittamaa uutta musiikkia useilta jäseniltä. Katso myös tänne. Seurakunnan omaa ylistysmusiikkia on levinnyt muihinkin seurakuntiin.

Seurakuntamme on toiminut yhteistyössä muiden vuosaarelaisten seurakuntien kanssa. Olemme esimerkiksi järjestäneet yhdessä evankeliointitilaisuuksia tai osallistuneet Vuosaaren seurakunnan Kuninkaan ilta -tilaisuuksiin.