Toiminta

Jumalanpalvelus on sunnuntaisin klo 12:00. Jumalanpalvelus on seurakunnan viikottainen päätapahtuma. Lämminhenkisissä ja kodikkaissa jumalanpalveluksissa on musiikkia, puheita sekä opetusta. Kuukauden viimeisenä sunnuntaina on kirkkokahvit.

Olohuone on tiistaisin kello 12:00. Vetäjinä Pirjo Seppä ja Esko Puurunen. Keskustelua kahvikupin ja pienen purtavan ääressä taivaan ja maan väliltä. Myös vieraita ja musiikkia!

Rukouskokous on keskiviikkoisin klo 18:30. Kuukauden ensimmäisenä kertana rukoilemme Israelin puolesta ja muina kertoina yleisten asioiden puolesta.

Raamattupiiri torstaisin klo 12.00.

Katuevankeliointia on noin kerran kuukaudessa lauantaina.

Pyhäkoulu kokoontuu tällä hetkellä noin joka toinen viikko jumalanpalveluksen yhteydessä. Ohjelmassa laulua, leikkiä, Raamattutietoa jne. Ikähaitari on ollut 5-12 vuotta.

Alfakurssi on sarja tapaamisia, joissa tutkitaan kristinuskon perusteita. Se on tyypillisesti yhdentoista viikon mittainen ja joka tapaamisella tutkitaan eri kysymystä liittyen uskoon. Jokaisessa tapaamisessa on alustus joko puheena tai videolta katsottuna. Alustus on suunniteltu herättämään keskustelua. Keskustelu toteutetaan pienissä ryhmissä alustuksen jälkeen. Alfa on täysin ilmainen, sitä järjestetään ympäri maapalloa, ja kaikki ovat tervetulleita!

Seurakunnan facebook-sivut on avattu: https://www.facebook.com/Vuosaaren-Vapaaseurakunta-115822033118379/